╰♡ηαяυтσ♡╮
^.^Bun venit!^.^
--->Daca iti place forumul nostru si vrei sa ni te alaturi inregistreaza-te si fa parte din Familia de nebuni! Aici te poti distra si iti poti face multi prieteni! Intra si Have Fun Love it

╰♡ηαяυтσ♡╮

ιηтяαтι ѕι нαvє ƒuη!

AcasaPortalAnimeFAQInregistrareConectare

❀Bun venit pe ╰♡ѕαѕυѕαкυ♡╮!❀

❤Speram sa te distrezi si sa fim prieteni.❤ 

ღHave Fun si nu uitati sa cititi Regulamentul!!

Impartiti | 

Intamplari amuzante la scoala

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Pusilicy
Membru

<b>Sex</b> Sex: feminin
<b>Mesaje</b> Mesaje: 504
<b>Puncte</b> Puncte: 594
<b>Reputatie</b> Reputatie: 0
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 18/08/2011
<b>Localizare</b> Localizare: Ma gasiti citind cate un fic pervers=))

MesajSubiect: Intamplari amuzante la scoala   Vin Feb 03, 2012 3:44 pm

Am zis sa fac un tropic in care sa spunem toti cele mai traznite intamplari care ni s-au întâmplat la scoală. Asa ne vom putea distra si vom putea sa împrumutam ideile noastre altora=))).

De exemplu:

Deci in clasa mea sunt 7 fete si 13 baieti, cand enervam baietii zic catre noi "" *tumar fata lu mata". Nici nu va explic cum ies baietii din mana noastra...sifonati si cu freza facuta ca de cei mai mari frizeri=)). Sau mai zic catre noi futa mata pe scurt *utate mata=)).

Asa la ora de biologie ne radem de crapam...facem anatomie...yak. Si am un coleg atunci cand profa e intoarsa cu spatele face mutre in spatele ei..scoate limba, ii arata semnu de razboi deci super tare.

Avem 2 colagi in clasa pe care i-am botezat franzela si soimu. Ieri=)) la ora de franceza ei vorbeau asa de relaxati dar uitasera ca sunt in prima banca si i-a auzit profa nu va explic ce am ras. Dupa 2 minute au inceput sa se ia de par si nu mo tinut gur ais am zis ..Fugiti soimu il omoara pe franzela. Tot ieri la ora de mate la trecut diriga pe franzela la tabla si avea ceva cu radical si trebuia sa inmulteasca 6x8. Si nu stia a zis 54...apoi o zis o colega 48 mahh si el o zis 48 apoi lo intrebat diriga "Ma sigur nu te-a prostit" si o zis 51=)))

Pai noi fetele dam dupa baieti cu creta ca ne mananca undeva=)) si sfârșim ori prin luate pe sus si plonjate pe geam ori chinuite cand ne ating pe fund sau ori altundeva unde nu au voi NESIMTIT=))
Sus In jos
Άℓєχαηđяα ◕‿◕
Helper Staff
Helper  Staff

<b>Mesaje</b> Mesaje: 5789
<b>Puncte</b> Puncte: 5941
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 18/11/2011
<b>Localizare</b> Localizare: Iη мy bєdяσσм ♡

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Vin Feb 03, 2012 4:54 pm

Hmm, interesant topic, mai ales ca am ce povestii la el Laugh

Asa, deci azi in ora de fizica toate bune si frumoase pana cand un coleg ( Ciocan ) a inceput sa strige in gura mare: "Linge, linge". Cam asa spune el la "Ninge", dar eu nu m'am putut abtine si i'am zis: "Linge'o bahh in continuare!!" Laugh Noroc ca profa' era atenta la hieroglifele unui coleg asa ca nu a auzit, cel putin asa sper. Neutru

La ora de franceza de ieri a fost un calvar. Ne'a pus doamna o melodie la casetofon: "Savez-vous planter les choux". Cea mai plicitsitoare melodie din lume!! Asa ca in timp ce doamna corecta nu stiu ce lucrari, multumesc doamne nu ale noastre, baietii aruncau cu hartii mototolite in casetofon incercand sa il opreasca. O foaie a aterizat in cafeaua de pe masa a doamnei, iar cand a vrut sa bea s'a incat cu ea Laugh Apoi ne'a tinut o morala cum ca"Nu aveti voie sa faceti dezordine in timpul orei mele" si alte chestii.

Astazi un coleg a repetat acelasi lucru pe care l'a facut in urma cu o saptamana. In ora de fizica a deschis geamul si a plonjat afara din clasa. Numai ca doamna l'a vazut si a spus: "Buna idee Alex, haideti copii, facem experimente cu zapada!". Toti am ramas o.O, dar dupa a fost macel pana sa isi i'a fiecare hainele de pe cuier, noroc ca geaca mea era pe spatarul scaunului Big smile

Acum cateva saptamani doamna de matematica a scos'o la tabla pe o colega. I'a dat cartea in mana si i'a spus ce sa scrie, dupa care s'a apucat. In timp ce doamna cauta probleme in carte colega mea se uita la tabla ca pisica in calendar, oricum nu scrisese nimic. Si a stat asa cam 10 minute, gandindu'se cat fac 6x15. Ea scrisese ca fac 95, iar cand doamna a vazut a inceput sa rada si a intrebat'o: "Pe ce planeta?". Ea se uita nedumerita la noi care incercam sa ne abtinem din ras, dar pana la urma am cedat. A pus'o sa mai faca inca odata inmultirea si nu stiu cum doamne fereste i'a dat tot 95. A mai stat ceva si dupa o auzi cum striga: "Aaaaa, 93!!". Doamna a ramas o.O in timp ce noi radeam de mama focului. A trimis'o la loc si toata ora a stat la catedra si se intreba cu voce tare: "Asa le'am predat eu lor? Ca 6x15 fac 95 sau 93?". Neutru

Ar mai fi multe intamplari amuzante, doar ca trebuie sa mi le amintesc.

▬▬▬▬▬▬❤ ▬▬▬▬▬▬▬♀Semnatura♂▬▬▬▬▬▬▬❤ ▬▬▬▬▬▬

●●●●●

♥ Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.
Ea tot cu zâmbetul a rămas, tu tot cu ea în gând . ♥

●●●●●

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

●●●●●

Spui că e o copilă şi că nu-ţi place aşa … dar aşa cum e ea, ţi-a furat inima! Arată-i că o iubeşti, nu fi prost! Pune-ţi şi tu o dată inima în folos! ♥

●●●●●
Sus In jos
Pusilicy
Membru

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Sam Mar 24, 2012 6:57 pm

Ok deci am alte intamplari...hazii

Ieri la ora de mate m-a trecut diriga la tabla deoarec dracu stie ce am facut si nohhh...m-a intrebat despre o lectie la cre lipsisem....si chiar a strigat tare la mine si eu uneori sunt o fire sensibila ori plang de nervi ori de ciuda....sia m plans aproape toata ora am fost cu lacrimi la ochii de ciuda ca nua vusesem lectia.Asa in pauza o colega a incercat sa ma faca sa ma simt bn dar nu prea a reusit pana ce o colega (R) a tras bluza de pe un coleg destul de Hot si a ramas in tricou....in clasa a4a mie imi placea de el si cand am vazut ca e in tricou m-am sculat in picioare si am inceput sa strig"Dezbracal ca io il vreau in boxeri" NU VA POT EXPLICA CA TOTI AU INCEPUT SA RADA. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Asa tot ieri clasa mea a avut calduri si ce sa vezi ne-am gandit sa facem baie. Asa ca ne-am udat toti... un coleg ma pervers de al meu m-a luat pe sus si m-a bagat in baia baietilor pe mine si acolo mai era tipul de mai sus cu tricoul ..si eu am inceput sa dau cu picioarele in usa zicând.."Lasa-ma sa ies...nu vreau sa mor....daca nu deschizi usa jur ca am sa te omor"..si am tinuto asa cam 2 minute=)).

Asa tot ieri la ora de chimie...eu...maria atotștiutoare am zis ca e usoar ce trebuie sa faca un coleg de-al meu la tabla...si profa s-a intors catre mine si a zis"Hai domnișoaro fa tu problema si asa nu ai nota" ..am reusit sa zic doar un "Hihi".

Ce sa va mai spun.....da am 2 colegi super perversi si joi ne-au luat pe mine si o coelga de a mea si ne-au dus in clasa unde l-au pus pe un tip sa tina de usa sa nu iesim noi....ce sa va spun ca saraca mea colega a fost atinsa peste tot de unul dintre ei...insa eu..fata lui Bruce Lee=)) am pus o bataie pe celalalt de mama focului abia a reusit de vreo 4-5 ori sa faca ceva cu mine ca in rest a primit doar palmi...de care nu se putea folosi dar cand am dat cu picioarele m-a prin de ele si m-a intins pe banca....dar uitase ma ca mai am si maini=))
Aseară am fost la biserica si zicea preotul ca pacatuim daca ne mangaiem,daca ne sarutam..ect...si ma gandeam la cei 2 colegi ai mei care ar trebui sa bage pe foc in ida si sa se inteleaga cu dracu=)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Daca imi mai dauc aminte ceva mai scriu....Va pup [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
*Black Flame*
Membru

<b>Mesaje</b> Mesaje: 1443
<b>Puncte</b> Puncte: 1537
<b>Reputatie</b> Reputatie: 5
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 10/11/2011
<b>Localizare</b> Localizare: †ღ In the Dark ღ†

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Sam Mar 24, 2012 9:03 pm

Vai, Ale! Ieri, la ora de franceza, profa ne-a pus sa cantam Savez-vous planter les choux si toti dadeau doar din gura in timp ce ea se strufoca sa ni-l cante...Tot in ora ei, dar in alta zi, unu din clasa s-a eliberat (adica a tras un...) si ceilalti au inceput cu " Vai, Alin! Dar iar ne imputi clasa?" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Profa auzindu-i pe astia ca se plangeau a intrebat ce s-a intamplat si i-au spus toti baietii ce-o facut Alin. Profa a oftat si s-a dus sa deschida geamul incepand sa rada....
La ora de mate, exact in ziua de opt maritie, dirigu (proful meu de mate) a inceput o discutie mai " aprinsa " cu clasa lui draga. Inainte cu o zi avusesem sedinta cu parintii si au vorbit ei cinestie ce chestii. La noi in clasa e problema ca sunt niste fete ce stau toata ziua cu baietii din clasele mai mari pe coridor si na... Imaginati-va ce fel de discutie am avut. Ne-o intrebat la un moment dat de ce ridica cainele piciorul? Toti am ramas socati d eintrebarea pusa, numai ale a inceput sa rada. Apoi a zis ca asa fac si fetele care ies pe coridor cand stau si vorbesc cu baietii mai mari si a inceput toata clasa sa rada.
Ma rog... Daca ati fi fost acolo era mult mai amuzant decat pare cand cititi dar na... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
Άℓєχαηđяα ◕‿◕
Helper Staff
Helper  Staff

<b>Mesaje</b> Mesaje: 5789
<b>Puncte</b> Puncte: 5941
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 18/11/2011
<b>Localizare</b> Localizare: Iη мy bєdяσσм ♡

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Sam Mar 24, 2012 9:22 pm

Dahh, normal ca (,) colegutii mei iubiti au mai facut cate ceva, multumita lor mai am ce povestii Evil

1. Ieri la ora de Biologie, in timpul testarii, tot asa, un coleg s'a "eliberat", iar cand a simtit parfumul "divin", un coleg a spus cu voce tare: "Haii mai Alex, ai mancat fasole :?". Toata clasa a inceput sa rada, si il auzim pe domnul de Biologie: "Haideti, continuati'va testul, ce aveti cu bietul baiat daca a facut o prevenire de excretie :?". Cand am auzit toti am ramans o.O si dupa ne tineam de nas ca sa ne abtinem din ras.

2. Pana la urma o sa ii arunc casetofonul doamnei de franceza ! Very Angry Din nou intra ea in clasa frumos, si ne intreaba daca am invatat cantecul. Noi am spus ca nu, apoi doamna ne'a pus o noua melodie: Alouette. No` hai pe bune, suntem la gradinita si eu nu stiu :? Ne'a pus sa il invatam din clasa, si apoi ne'a ascultat pe fiecare in parte. A ajuns la un coleg , si incepe el dragut sa cante:

Alouette , gentille alouette,
Alouette, je te plumerai.

Si dupa il auzim pe un coleg cum spune: Je te plumerai, cu cablu USB. Toti am inceput sa radem, desi nu avea logica, dar a fost amuzant tonul pe care a spus'o, sau cantat'o.

3. Ora de fizica s'a transformat in ora fantomelor la noi. Doamna nu a venit la ora, si ne'am ales cu doamna bibliotecara care trebuia sa ne supravegheze. Eii, si ea ne'a spus ca atata timp cat nu facem galagie putem face ce vrem. Eu impreuna cu vreo zece colegi ne'am strans in jurul catorva banci, si am inceput sa spunem povesti de groaza. Numai de groaza nu erau, dar ma rog. Am intrebat'o pe doamna daca pot merge pana la baie, si am iesit din clasa. Am ajuns la baie, m'am aplecat sa beau apa, iar cand m'am ridicat si am vazut cine era in fata mea am scipat toata apa pe el. Un coleg - Cristi - incerca sa ma sperie, dar s'a ales cu o baie. Cand doamna l'a intrebat de ce e ud el nu a mai stiu ce sa spuna. Dar un singurl lucru ma nelamureste, ce cauta el il baia fetelor :? Laugh

Cum a spus si Blacky, e mai amuzant cand traiesti asta, nu cand citesti Tongue

▬▬▬▬▬▬❤ ▬▬▬▬▬▬▬♀Semnatura♂▬▬▬▬▬▬▬❤ ▬▬▬▬▬▬

●●●●●

♥ Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.
Ea tot cu zâmbetul a rămas, tu tot cu ea în gând . ♥

●●●●●

●●●●●

Spui că e o copilă şi că nu-ţi place aşa … dar aşa cum e ea, ţi-a furat inima! Arată-i că o iubeşti, nu fi prost! Pune-ţi şi tu o dată inima în folos! ♥

●●●●●
Sus In jos
☻♂Emo.Girl☻♂
Nou venit

<b>Mesaje</b> Mesaje: 72
<b>Puncte</b> Puncte: 96
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 17/01/2012
<b>Localizare</b> Localizare: Unde se afla toata lumea @.@!

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Sam Mar 24, 2012 11:08 pm

)Bun. Ieri la ora de mate colegamiu Fanica (Fane ), cand profa preda, facea avioane din hartie, si se juca cu ele, si nu stiu cum a nimerit, unul s-a intepenit in parul d-nei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Desi are un animal de par in cap deci n-a simtit.

Sau la ora de tehnologica cand d-na ne-a zis sa facem chipul ei din colaj, un coleg a varsat ce a mancat la 10. Deci prfa are o fata de sperie Moartea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Oh, da si era ora 15 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Ori, la ora de stiinte, cand trebuia sa vedem cum se "mureaza" un castravete, deci sa va explic, "botul" era foarte incapator, incapea un cap de-al meu acolo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
D-na a plecat 5 min. si un coleg a dat cu mana peste borcan si atunci i s-a spart unuia in cap. Si cica d-na sa vaitat nu c-a lesinat ala, ci ca a cazut muratura, ca asa n-o mai putea manca...

Deci noi avem o clasa de nebuni / un spital de nebuni

Sus In jos
Pusilicy
Membru

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Dum Mar 25, 2012 2:57 pm

Paii...depanam si eu amintiri ...si tocmai mi-am amintit o faza mortala.

Era vineri...data nush dar stiu ca ma distram cu o prietena ne udam ca ludele si ea a fugit din clasa iar eu nebuna am zis ca o astept dupa usa si o sperii car cand s-a deschis usa am sarit in fata usi si am strigat buu...si cand colo o speriasem pe profa de religie=))).

La fizica ne radem de murim dc??.. pai simplu profa ii cam dusa si cand facem prostii zice ca ne arunca pe geam sa studiem viteza cu care aterizam jos...si intr-o ora un coleg care inafara de prostii nu stie nimik vb linistit si profa il intraba " Tu crezi ca profesorii vin sa abia grija de tine(G)?" si el a zis da=)) Sau la ora de engleza s-a mutat tot acelasi coleg(G) cu mine in banca si cand profa scria la tabla el lua energizantul si zicea"Bei cu mine" dar tare, si apoi o zis colegul din fata ca el nu scrie apoi el a zis "Tu esti orb nu vezi ca am scris" dar caetul lui era un alb imaculat...dupa asta a inceput sa ma dagale si am inceput cu palme ...ue ii dadeam una peste cap el ma lovea cu palma pe picor pana l-am lovit la Familie=))

Ce sa spun clasa noastra face prostii cat pt toata clasa....la ora de tehnologica ne-a certat pe toti pt ca era dezastru in clasa si cand s-a terminat ora baietii au imitat animale..capre,vaci,oi de toate...si no spus la diriga profesoara si o zis diriga ca de cand e ea in scoala nimeni nu a facut asa=))
Sus In jos
Myia_Maria
Nou venit

<b>Mesaje</b> Mesaje: 25
<b>Puncte</b> Puncte: 25
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere: 07/05/2012
<b>Localizare</b> Localizare: Pe Marte

MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante la scoala   Mier Mai 09, 2012 3:43 pm

Pai sa vedem......
Era o zi numai tin minte si aveam 4 ore: geografie , muzica , sport si franceza. La geografie am stat si normal ca nu am stat linistiti, la muzica chiar ca bine sa nimerit sa nu vina profa...Nu avea cine sa stea cu noi si am stat singuri .Colegii de servici ne'a adus mancarea pe care ne'o da in fiecare zi si cum eram vre'o 5 copii am inceput sa tipam sa radam si sa ne alergam prin clasa.Din moment ce nu mai aveam de ce sa mai radem am inceput sa aruncam cu biscuiti unul intr'altu si cine'o mai ascula pe sefa clasei (o handicapata penala) am luat biscuiti si dai...
EEEEE... hai mai lasama ce clasa de handicapati mai suntem Laugh ca venit directorul la noi si toti eram mutati in banci cum am vrut ,ca niste ingerasi ce suntem negam fiecare ,,Nu eu domnule director,colegul...".Nedumerit domnul director a plecat si cum a inchis usa ,mai dai mai dai cu biscuiti parca eram descreierati Bautura lol! .Iar a venit si'o luam de la inceput ,negam si dam vina pe coleg.
In sfarsit se sunase pt pauza si in acelasi timp mai multa distractie .
Ce sa spui cam in toate pauzele baieti se bat cu ceilalti din alte clase ,ba' in ore se muta si se baga langa fete ,ba' ca in pauze ne ating peste tot .Eiiiii bine.... si noi fetele niste dracusoare le dam una la mandrie de exemplu cand l-am lasat lat pe podea cu mainile in locul cu pricina.
Ieeeee... l'am lasat fra mostenitori !!!!!Winner
Sus In jos

Intamplari amuzante la scoala

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
╰♡ηαяυтσ♡╮ :: ♀ Amuzament si Altele ♂ :: Scoala-
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit